Skip to main content

complete ontzorging

Eén aanspreekpunt voor alle communicatie van jouw bedrijf.

Communicatie voor je bedrijf

Medewerker communicatie nodig?

Te weinig tijd voor je communicatie?

Je bedrijf is te klein voor een eigen afdeling communicatie. Je probeert het er zelf bij te doen. Maar eigenlijk heb je te weinig tijd. Of je weet niet goed hoe. Kom je er niet aan toe of wil je graag ontlast worden? Het Communicatie Loket helpt je, wanneer jij het nodig hebt! Met je website, met foto’s, met grafisch ontwerp en met je teksten. Kom je zelf niet toe aan je communicatie?

Waarom communiceren?

Jij hebt een tof bedrijf. Je maakt mooie dingen, geeft goed advies of verkoopt gave spullen. En je bent er trots op. Mooi! Belangrijk als ondernemer om erover te vertellen. Te communiceren. Ook als mkb’er. Zodat je huidige en toekomstige klanten weten waarvoor ze bij jou moeten zijn.

Alles op 1 plek

Eén aanspreekpunt

Je website moet geactualiseerd worden. Nieuwe foto’s zijn nodig. Of nieuwe reclameborden, banners, flyers en posters. Hoe handig als je 1 iemand hebt die dat allemaal kan regelen voor je. Die weet waar je bedrijf voor staat. En hoe je daarover kunt communiceren. Geen aparte fotograaf, vormgever en websitebouwer nodig. Maar gewoon 1 persoon die het regelt.

Diensten

Communicatie afdeling

Betrokken en dichtbij

Super handig, jouw eigen communicatie afdeling als jij hem nodig hebt. Op een betrokken en snelle manier. Geen duur communicatiebureau wat vooral adviseert. Maar een betrokken iemand die van aanpakken weet en het direct uitvoert.

Moet jouw website aangepast worden? Heb je daar ook nieuwe foto’s voor nodig? Goed om ze ook te delen op social media zoals LinkedIn, Facebook en Instagram te delen? Heb je nieuwe reclameborden nodig of moet er een advertentie opgemaakt worden. Nieuwe bestickering op je bedrijfsauto of vrachtwagenzeilen? Ik regel het voor je.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Meer weten?