Skip to main content

Jouw communicatieafdeling, wanneer jij hem nodig hebt!

Sparren, adviseren én uitvoeren!

Advies

Zelfkennis is het begin van wijsheid.

Voor een krachtige communicatie is het belangrijk dat je goed weet waar jij voor staat met jouw bedrijf. Op welke doelgroepen richt je je? Wat maakt jouw bedrijf onderscheidend? Dat is het uitgangspunt voor je communicatie. 
Maar, wat als je nog zoekende bent naar de juiste doelgroepen?
Vind je het lastig om de kern van je bedrijf te omschrijven? Heb je dat als startende ondernemer nog niet concreet? Of wil je met je bedrijf een andere koers gaan varen? Dan is het goed om daar eerst dieper bij stil te staan. Heb je daar hulp voor nodig? Prima, dan gaan we dat eerst doen. De goede vragen stellen om de juiste richting in te gaan.

Huisstijl en logo veghel mkb

Teksten

De hele kunst van spreken is, begrepen te worden.

Goede teksten nodig? Voor op je website, in een magazine of op je social media. Helder en duidelijk in woorden vertellen wat je doet. Op een manier dat mensen het ook echt lezen. Wetende dat een gemiddelde lezer snel afhaakt. Het moet dus boeiend, inspirerend, duidelijk én pakkend zijn. En het mag vooral ook leuk zijn om te lezen. Jij weet precies wat je bedoelt, want het is jouw bedrijf. Maar hoe verwoord je dat, zodat het de lezer ook wat zegt?

Website

Verleden heb je, toekomst moet je maken.

Je website, jouw digitale visitekaartje! De plek waar jouw toekomstige klanten een eerste indruk van je krijgen. Spreekt de eerste indruk je doelgroep aan? Is je site goed te lezen op een tablet of mobiele telefoon? Staat erop wat jouw klant zoekt? En is de informatie actueel, fris en helder? Heb je een nieuwe website nodig? Of wil je de bestaande website opfrissen? Ik help je graag om het goed op orde te hebben.

Fotografie van je mkb bedrijf

Fotografie

Vaak zeggen beelden meer dan woorden.

Foto’s van je bedrijf of jouw mooie projecten? Voor op je site, social media of in een brochure. Bij een artikel in een vak- of een ledenblad? Teksten met goede foto’s blijven veel beter hangen. Ze zorgen ervoor dat mensen met meer aandacht kijken. Ze onthouden eerder wat je boodschap is. Foto’s geven lading aan een tekst. Gebruik goede, frisse en sfeervolle foto’s voor je bedrijf.

Zien?
Klik hieronder en krijg een indruk van mijn foto’s.

Portfolio woning- en sfeerfotografie

Grafisch ontwerp

Jouw bedrijf in één oogopslag!

Nieuw logo nodig? Met hele nieuwe huisstijl? Al jouw communicatiemiddelen met een vertrouwde en pakkende uitstraling. Die dus herkenbaar is en past bij jou en jouw onderneming. Het gaat om de totale visuele identiteit van je onderneming. Denk aan je visitekaartje, stickers, advertenties, je digitale briefpapier, facturen en visuals op social media. Gebruik in al je communicatie een consequente huisstijl die aansluit bij je logo. Dat zorgt voor een goede herkenning van je bedrijf. Met jouw input ga ik graag voor je aan de slag!

Contact opnemen met Het communicatieloket voor mkb bedrijf

Social Media

Wie luistert?

Social media, digitaal netwerken. Actief vertellen over jezelf en je bedrijf. Je hebt je website wel in orde, maar hoe breng je die dan onder de aandacht? Online vertellen wat je doet, wat je maakt en wat je bezighoudt. En, wie jij bent! Daar gebruik je social media voor. Door dat met regelmaat te doen zorg je dat klanten aan jouw bedrijf blijven denken. Doe dat slim en gebruik visuals. En weet waar je doelgroep zit. Op Facebook, Twitter en LinkedIn? Of toch Instagram of Pinterest? Door de bomen het bos niet zien…. Ik help je graag, met kapvergunning.

Het Communicatieloket

Meer weten? Informeer vrijblijvend.

Meer over mij