Skip to main content

Enkele voorbeelden

Jouw communicatieafdeling, wanneer jij hem nodig hebt.

Totale communicatie

Timbor Bouwbedrijf

Timbor Bouwbedrijf kwam met het verzoek voor een nieuwe website want de oude was al enkele jaren niet meer echt geactualiseerd. Een grote en mooie klus! Nieuwe teksten geschreven en actuele foto’s gemaakt van hun bouwprojecten. En dat alles vervolgens verwerkt tot een frisse, nieuwe website.

Inmiddels ontzorg ik Timbor bij al hun communicatie. De website blijf ik onderhouden en actualiseren. Met regelmaat mag ik de nieuwe woningen weer fotograferen. En ik maak en plaats de uitingen op hun sociale mediakanalen. En verder van alles wat er nog meer voorbij komt, zoals advertenties, flyers en bijvoorbeeld uitnodigingen. 

Timbor Bouwbedrijf

Logo en foto’s

Laura van Rengs

Laura had een nieuwe huisstijl en foto’s nodig voor haar bedrijf. Om op de juiste manier professioneel uit te stralen wie ze is en wat ze doet.

Ik maakte foto’s, een nieuw logo, bijpassend briefpapier en visitekaartjes. In dit geval bouwde dWise (een partij waar ik vaak mee samenwerk) haar nieuwe website, welke inmiddels in de lucht is. Geheel in stijl van het nieuwe logo. En met de door mij gemaakte foto’s.

Laura van Rengs

Totale communicatie

EPIC Shelters

EPIC Shelters levert publieksoverkappingen bij festivals, sportevenementen en bedrijven. Ik zorg samen met het team van Epic voor een constante stroom van communicatiemomenten. Ik actualiseer de website, maak en verstuur nieuwsbrieven en plaats met regelmaat berichten op de sociale media kanalen. Dit samen met een medewerker van Epic Shelters zelf. En sinds kort heeft EPIC shelters een broertje erbij; EPIC living, voor de particuliere markt. En ook hierbij verzorg ik de communicatie. 

EPIC Shelters
EPIC Living

Website

Praktijk Groot en Krachtig

Ellen de Groot zocht voor haar praktijk een goede website. Ellen was op zoek naar iemand die niet alleen het technische deel goed kon regelen. Maar tevens iemand die sterk is in de vormgeving én haar goed aanvoelt. Om zo tot een website te komen die echt past bij wie Ellen is en wat ze doet met haar praktijk. Die klik was er en Ellen’s website is in de lucht!

Praktijk Groot en Krachtig

Website en Linkedin

Endotec

Dit advies- en engineeringsbureau wilde een nieuwe website. De oude was namelijk niet stabiel, verouderd en niet meer gebruiksvriendelijk. Een mooie opdracht waarbij ik zorgde voor de technische opbouw, de vormgeving en de teksten. Daarnaast ondersteun en adviseer ik Endotec met hun zichtbaarheid op LinkedIn.

Endotec

Website

Dierenpension ’t Haagje

Dierenpension ’t Haagje was toe aan een nieuwe website. De oude was namelijk niet responsive en niet gebruiksvriendelijk. De teksten van de oude website konden overgenomen worden. De eigenaresse leverde zelf de foto’s aan welke ik wat verbeterde. De site bouwde ik vervolgens met die input opnieuw op. Met een compleet nieuwe indeling, een frisse look én handige reserveringsformulieren heeft ’t Haagje nu weer een site om trots op te zijn.

't Haagje

Logo en foto’s

Willy Van Berkel

Willy Van Berkel had een nieuwe huisstijl nodig voor haar bedrijf. Om op die manier professioneel en passend uit te kunnen stralen wat ze doet en wie ze is. Ook had ze foto’s nodig voor haar nieuwe website. Inmiddels is die in de lucht. Met daarop het nieuwe logo, een compleet nieuwe uitstraling en de gemaakte foto’s. In totaliteit nu een frisse en open uitstraling, die goed bij Willy past.

Willy Van Berkel

Teksten

Bij Suzette

Suzette heeft een schoonheidssalon aan huis. De teksten op haar website moesten herschreven worden. Een leuke opdracht! Wetende dat een gemiddelde lezer snel afhaakt, is het zaak om helder en duidelijk te vertellen wat je doet. Suzette praatte me bij over wat ze doet. Aan mij om dat te vertalen en te verwoorden naar teksten voor op haar website.

Bij Suzette

Website

Daan van Rozendaal Tuinen

Daan had al een goed werkende WordPress website. Maar deze was niet meer actueel. Daan had zelf genoeg actuele foto’s om te kunnen plaatsen. Aan mij de opdracht om de teksten, de indeling en de lay-out te wijzigen. En de foto’s van Daan optimaliseerde en plaatste ik ook. Met een frisse website die nu veel beter weergeeft waarvoor je bij Daan van Rozendaal Tuinen moet zijn. 

Daan van Rozendaal Tuinen

Totale communicatie

Van Hooft architecten

Van Hooft architecten zocht een medewerker social media voor 4 tot 6 uur per week. Wat bij mij de vraag opriep hoe ze de rest van hun communicatie verzorgen. Na een goed gesprek verzorg ik de communicatie voor dit architectenbureau op een breder vlak. De net vernieuwde website is gemaakt en wordt bijgehouden door een familielid van de architecten. Ik lever daar de teksten voor aan en maak en plaats berichten op hun sociale media kanalen. Daarnaast fotografeer ik de door hen ontworpen woningen en verzorg ik de grafische opmaak van de bouwborden, advertenties of andere middelen. 

Van Hooft architecten

En meer….

Communicatie voor MKB

Naast deze voorbeelden weten meerdere bedrijven me te vinden voor allerlei communicatie werkzaamheden. Van het opmaken van folders, het maken van nieuwe profielfoto’s of schrijven van teksten voor in brochures….. Veel is mogelijk!

Vrijblijvend meer weten?