Skip to main content

Online visitekaartje

De website voor jouw bedrijf

Website voor je bedrijf

Zoek jij een website voor je bedrijf in Schijndel?

Je website, jouw digitale visitekaartje!

De plek waar jouw toekomstige klanten een eerste indruk van je krijgen. Spreekt de eerste indruk je doelgroep aan? Is je site goed te zien op een tablet of mobiele telefoon? Staat erop wat jouw klanten zoeken? En is de informatie actueel, fris en helder? Heb je een nieuwe website nodig? Of wil je de bestaande website opfrissen? Door een betrokken partij die dichtbij is. Uit Schijndel of omgeving? Dat komt goed uit. Ik bouw professionele en veilige websites voor ondernemers in de regio Meierijstad. Voor ondernemers die trots zijn op hun bedrijf. Die graag een website willen met de juiste uitstraling. Die goed laat zien wat je doet. Waarom je het doet. En waarom klanten bij jou moeten zijn.

1 aanspreekpunt voor je website.

Met Het Communicatie Loket bouw ik sites, schrijf teksten, maak foto’s en zorg voor de grafische vormgeving. Dus jij hebt 1 aanspreekpunt voor al je communicatie, handig!
Een technisch sterke site, met de juiste teksten en foto’s. En dat in een gebruiksvriendelijk en mooi jasje. Al diverse kleinere en middelgrote bedrijven, ondernemers en mkb-ers uit Schijndel en omgeving zijn je voorgegaan. En zij hebben nu een website waar ze trots op zijn.

Moderne website

Met een passend design.

De website van jouw bedrijf krijgt natuurlijk een professionele uitstraling. Die aansluit bij jouw logo en de rest van jouw huisstijl. Nadat ik met jou en je bedrijf kennis heb gemaakt bouw ik je site, op maat. Heb je ondersteunende foto’s of grafische ontwerpen nodig, dat regel ik voor je. Met een frisse, gebruiksvriendelijke website als gevolg die precies de juiste uitstraling heeft voor jouw bedrijf of onderneming.

Responsive

Je website past zich aan!

Jouw website is hiermee goed zichtbaar op een laptop, computer, tablet en een mobiele telefoon. De site past zich namelijk aan, afhankelijk van het scherm waarop de website van jouw bedrijf uit Schijndel bekeken wordt. Op een dekstop met een liggend scherm kijkt het natuurlijk anders dan op bijvoorbeeld een smartphone. Fijn om te weten dat je website op al die devices goed weergegeven wordt!

Het Communicatie Loket

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor jouw website.

Meer weten?