Skip to main content

Logo

Grafisch ontwerp

Nieuw logo nodig? Een nieuwe huisstijl? Al jouw communicatiemiddelen met een vertrouwde en pakkende uitstraling. Die dus herkenbaar is en past bij jou en jouw onderneming. Het gaat om de totale visuele identiteit van je onderneming. Denk aan je visitekaartje, stickers, advertenties, je digitale briefpapier, facturen en visuals op social media. Gebruik in al je communicatie een consequente huisstijl die aansluit bij je logo. Dat zorgt voor een goede herkenning van je bedrijf. Met jouw input ga ik graag voor je aan de slag!

Eén aanspreekpunt voor alle communicatie van jouw bedrijf.

Hoe dan?

Ontzorging

Jij hebt een tof bedrijf. Je maakt mooie dingen, geeft goed advies of verkoopt gave spullen. En je bent er trots op. Mooi!
Belangrijk als ondernemer om erover te vertellen. Te communiceren. Ook als mkb’er. Zodat je huidige en toekomstige klanten weten waarvoor ze bij jou moeten zijn. Kom je zelf niet toe aan je communicatie? Of wil je graag ontlast worden? Dan ben je bij Het Communicatie Loket aan het goede adres. Ik maak graag kennis met jou en jouw bedrijf. Om er dan duidelijk, slim en enthousiast over te vertellen. Met woord en beeld. Eén adres voor jouw communicatie, handig.