Aangenaam

Hanneke van der Velden

Niet lullen maar poetsen.

Hoewel ik liever klets dan dweil, dat dan weer wel. 

Maar ik pak graag en snel jouw vraag op. Dát bedoel ik. Gebaseerd op een bult ervaring en theorie, maar daar val ik jou zo min mogelijk mee lastig. Liever ga ik lekker voor je aan de slag. Aangenaam, Hanneke van der Velden, 41 jaar en wonend in Eerde, het hart van Meierijstad. Moeder van een prachtige puber, dol op mooie dingen maken en trotse ondernemer.

Mijn kernwaarden

Kwaliteit, laagdrempelig, geïnteresseerd en enthousiast. Nieuwsgierig met een no-nonsense houding en een creatieve insteek. Dat is waar ik voor sta. Ik hou ervan mensen, hun trots, hun twijfels én hun bedrijf te leren kennen. Om van daaruit lokale mkb-bedrijven te kunnen ontzorgen in hun communicatie. Als zelfstandige doen wat ik het allerliefste doe. Voor andere ondernemers, met net zoveel passie voor hun bedrijf. Doen waar je van houdt en waar je goed in bent. Heerlijk toch!?

Meer weten?

Voor actualiteiten en tips, volg Het Communicatie Loket op social media.